Presentatietraining
Bij veel beroepen spelen presenteren en communiceren een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan leerkrachten, telefonisten, vertegenwoordigers en directeuren. Of een presentatie succesvol is hangt niet alleen af van de inhoud van het verhaal. De manier waarop de boodschap over gebracht wordt, de non-verbale communicatie, blijkt ruim 90% van het succes van een presentatie te bepalen. De inhoud van het verhaal minder dan 10%.

Een logopedist is een expert op het gebied van communicatie en kan u helpen bij het verbeteren van uw non-verbale communicatievaardigheden. Denk daarbij aan uw:
– houding
– ademhaling
– stem
– articulatie
– intonatie
– spreeksnelheid

Bij een juist gebruik van houding, ademhaling, stem, articulatie, intonatie en spreeksnelheid zullen anderen het prettig vinden om naar uw boodschap te luisteren. De inhoud van uw verhaal, de boodschap, wordt door goede non-verbale communicatievaardigheden duidelijk overgebracht.

Logopedie Spraaktijk biedt presentatietrainingen op maat. Zo wordt er vooraf besproken welke communicatievaardigheden u het liefst wil verbeteren.
Voor meer informatie over onze presentatietrainingen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Spraaktijk Logopedie is bereikbaar op telefoonnummer 073-6442967 en e-mailadres info@spraaktijk.nl. Ook kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier op deze website, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.